Архив

УСПЕШНО ПРИКЛЮЧИ СПЕЦИАЛИЗИРАН ОНЛАЙН СЕМИНАР НА ТЕМА: „ПРАКТИЧЕСКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА НОВИТЕ ПРОМЕНИ В ЗОП ПРИ ЕЛЕКТРОННОТО ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ“

Архив
Събитието се проведе на 23 ноември 2023 г. в електронната платформа „LiveWebinar“

При засилен интерес се проведе специализиран ОНЛАЙН семинар на тема: „ПРАКТИЧЕСКО ПРИЛОЖЕНИЕ НА НОВИТЕ ПРОМЕНИ В ЗОП ПРИ ЕЛЕКТРОННОТО ВЪЗЛАГАНЕ НА ОБЩЕСТВЕНИ ПОРЪЧКИ“.

На семинара бяха разгледани промените в Закона за обществените поръчки от октомври 2023 г. като сред главните фокуси на събитието беше практическото им приложение. С приетите промени се въвеждат редица изменения и допълнения на закона, като част от тях са прецизиране на изключенията от приложното поле на закона, повишаване на стойностните прагове, конкретни разпоредби относно изискванията в поръчки за чисти превозни средства, промени в чл. 72 от ЗОП, промени в административно-наказателните разпоредби и други.

Уебинара се проведе на 23 ноември 2023 г. в електронната платформа „LiveWebinar“.

Водещи обучението бяха:

  • адв. Петър Петев – консултант по Закона за обществените поръчки, правен консултант и основател на списание „Обществени поръчки“
  • Анелия Цветанова - юрист, експерт по електронни обществени поръчки. Автор на множество публикации в сферата на електроните обществени поръчки и ИТ сферата, лектор в обучения по прилагане на ЗОП и ЦАИС ЕОП.
Made on
Tilda